Vorwerk & Co. Teppichwerke GmbH & Co. KG
Kuhlmannstrasse 11, D-31785 Hameln

Vorwerk

Tovarna Vorwerk je vodilni evropski  proizvajalec tekstilnih talnih oblog srednjega in višjega cenovnega razreda. Izdeluje visoko kvalitetne tekstilne talne obloge v rolah in ploščah z izjemno paleto barv in dizajnov, ki osvajajo številne prestižne nagrade.

Za izdelavo tepihov, Vorwek uporablja le najboljša vlakna renomiranih dobaviteljev kot je Dupon Antron iz ZDA.

Največja prednost Vorwerka v primerjavi s konkurenco je globinska tehnologija printa, ki omogoča da tepihi ob rednem vzdrževanju ostanejo brez deformacij, barve pa nespremenjene tudi po večletni uporabi.

Vsi artikli imajo potrebne protipožarne certifikate ter teste za vgradnjo v javne objekte, kot tudi antialergijske certifikate, kar pomeni da so ustrezni za ljudi, ki trpijo za alergijami.

burmatex logo

Je proizvajalec tekstilnih talnih oblog v ploščah. Sem spadajo plošče iz velurja (strukturiranega) bukleja, ter iglane  plošče.

Več podatkov najdete na: www.burmatex.co.uk

vorwerk logo

Tovarna Vorwerk je vodilni evropski proizvajalec na trgu tekstilnih talnih oblog srednjega in višjega cenovnega razreda. Izdeluje visokokvalitetne talne obloge v rolah in ploščah z izjemno paleto barv in dizajnov, ki osvajajo številne prestižne nagrade.

Več podatkov najdete na: www.vorwerk-carpet.com

axminster logo

Axminster Carpets je proizvajalec volnenih, talnih oblog. To je tovarna od koder izhaja tehnologija izdelave ''axminster'', ki je sinonim za najbolj cenjene tkane tepihe.

Več podatkov najdete na: www.axminstercarpets.co.uk